DSC_0902V petek, 9. 5. 2014, se je 7 učencev z učiteljicama Petro Jager Čakš in Lucijo Bevc udeležilo zaključne prireditve Evropska vas, ki je potekala na Krekovem trgu v Celju.

Letos nam je s kratko ploho nekoliko ponagajalo vreme, vendar pa to ni skalilo dobre volje in motivacije ekipe na naši stojnici. Za obiskovalce so naši učenci pripravili kviz o Danski, za nagrado pa ponujali danske »cimetove polžke«, knjižno kazalo ali zastavico. Še najraje pa so se mimoidoči fotografirali z Antonom, ki si je za to priložnost nadel pravo vikinško opravo in jim zapisoval njihova imena v skandinavskih runah.

DSC_0944

 

Zelo suveren je bil tudi nastop naših učenk. Nina je ob spremljavi plesalk iz 9. razreda s pesmijo Only teardrops požela bučen aplavz. Bravo, dekleta !

 

Vsem učencem in njihovim učiteljem, ki  so svojim delom in izdelki pripomogli, da je bila naša stojnica bogato opremljena in vabljiva velja pohvala.  Veliko pohvalo pa si za svoje delo in predvsem prijazen ter vljuden odnos do obiskovalcev, zasluži tudi letošnja ekipa učencev, ki je zastopala našo šolo na stojnic  Mentorici:  Lucija Bevc in Petra Jager Čakš