DSC_0298Matic Bezenšek

je zelo dober na tehnično konstruktorskem  področju, osvojil je namreč drugo mesto na regijskem tekmovanju iz tehnike. Odlično se je odrezal tudi na tekmovanjih zgodovine, saj je osvojil bronasto in srebrno priznanje. Pridno je sodeloval pri krožku eko vrtičkarjev, za kar je prejel tudi pohvalo. Udeležil se je tudi medobčinskega tekmovanja iz atletike v metu krogle.  Zanima ga računalništvo, zato bo šolanje nadaljeval na Šolskem centru Celje. Matic je bil identificiran kot nadarjen učenec.

 

 

 

 

primoz_ravnak

Primož Ravnak

je zelo dober na tehnično konstruktorskem  področju, osvojil je namreč drugo mesto na regijskem tekmovanju iz tehnike. Ima status športnika, saj trenira nogomet. Pridno je sodeloval pri krožku eko vrtičkarjev, nogometu, odbojki, za kar je prejel tudi pohvale. Udeležil se je tudi medobčinskega in regijskega tekmovanja iz atletike. Z uspešnimi nastopi si je zaslužil tudi naziv naj športnik šole. Zanima ga okolje, zato bo šolanje nadaljeval na Šolskem centru Celje.

 

 

 

 

tjasa_stanteTjaša Štante

je vsa šolska leta zaključevala z odličnim uspehom, zato je bila vpisana v zlato knjigo. Uspešna je na več področjih, saj je osvojila bronasto Cankarjevo priznanje, slovensko bralno značko v vseh devetih razredih. Osvojila je eno bronasto Vegovo priznanje in eno srebrno Vegovo priznanje. Odlično se je odrezala tudi na jezikovnem področju, saj je osvojila srebrno priznanje v tekmovanju za angleško bralno značko in srebrno priznanje za nemško bralno značko. Rada ima glasbo, saj je vsa leta prepevala v šolskem zboru. Tjaša je bila identificirana kot nadarjena učenka. Šolanje bo nadaljevala na gimnaziji Center Celje.

 

 

 

veronika_turkVeronika Turk

je vsa šolska leta zaključevala z odličnim uspehom, zato je bila vpisana v zlato knjigo. Uspešna je na več področjih, saj je osvojila bronasto Cankarjevo priznanje, slovensko bralno značko v vseh devetih razredih. Osvojila je bronasto Vegovo priznanje. Odlično se je odrezala tudi na jezikovnem področju, saj je osvojila srebrno priznanje v tekmovanju za angleško bralno značko in srebrno priznanje za nemško bralno značko. Za ustvarjalno delo pri pripravi scen je dobila tudi pohvalo. Rada ima glasbo, saj je vsa leta prepevala v šolskem zboru. Šolanje bo nadaljevala na gimnaziji v Slovenskih konjicah.

 

 

 

barbara_pusnikBarbara Pušnik

je zelo dobra na športnem področju, osvojila je namreč zlato medaljo na medobčinskem in srebrno medaljo na državnem atletskem tekmovanju. Osvojila je slovensko bralno značko in nemško bralno značko. Rada ima glasbo, saj je vsa leta prepevala v šolskem zboru in na več prireditvah. Rada je pomagala pri pouku za kar je dobila pohvalo. Za ustvarjalno delo pri pripravi scen je dobila tudi pohvalo. Barbara je bila identificirana kot nadarjena učenka. Z uspešnimi nastopi si je zaslužila tudi naziv naj športnica šole. Šolanje bo nadaljevala na srednji zdravstveni šoli v Celju.

 

Branko Dragar, razrednik  9. razreda